Топ-5 мотоциклів для їзди українськими дорогами

У сучасній Україні дороги активно ремонтуються. З'являються великі автомобільні магістралі, розширюються зони трас тощо. Однак таке покриття далеко не в кожному районі великих міст, що вже говорити про невеликі населені пункти. Запчастини мотоциклів просто вбиваються по таких трасах і мотоциклістам пересуватися по таким дорожнім покриттям складно. Сьогодні є різні моделі мотоциклів в різних цінових категоріях які ідеально підходять для наших доріг.

Найкращі мотоцикли для їзди дорогами України

Виділяють кілька моделей транспортних засобів, які для сучасних доріг України підходять найбільше.

1. VOGE 500R. Це потужний мотоцикл на двигуні з двома циліндрами на 46 кінських сил. Ця модель надійна, має високу якість збірки, швидко розганяється на рівних ділянках доріг і добре долає перешкоди. Агрегат доповнює рідинна система охолодження. Особливою міцністю та надійністю вирізняється підвіска мотоцикла, яка здатна протистояти дорожньому покриттю в Україні.

2. Yamaha MT-03. Цей агрегат відноситься до класу спортивних мотоциклів і оптимальний для використання на українських дорогах. Великим плюсом є потужна підвіска та надійна гальмівна система. Однак варто зазначити, що ця модель не пристосована для подолання далеких відстаней. Мотор на 43 літри забезпечує достатню потужність, а також мотоцикл стійкий на крутих поворотах.

3. Harley-Dаvidson Street-750. Це ідеальний агрегат як для поїздок у межах міста, так і для далеких подорожей. Підвіска високої якості, відмінна гальмівна система, двигун на 58 кінських сил. Усе це є його перевагою перед іншими мотоциклами.

4. Урал турист. Мотоцикл Російського виробництва - універсальна модель з високими ходовими показниками. Двигун з двома циліндрами, надійна гальмівна система з гідравлікою. Ідеальний варіант для поїздок у важкодоступних місцях країни, селах, селищах тощо.

5. Honda CD650F. Належить до середньокубатурних мотоциклів. Для подолання заторів і важких ділянок доріг можна використовувати низький і середній рівень оборотів. Мотоцикл надійний, має високу якість збірки. Потужність двигуна - 87 кінських сил. Гальмівна система максимально надійна завдяки 320-міліметровому диску з системою АBS.

Якщо потрібно вибрати мотоцикл для України, то варто підібрати модель із цього списку, яка підходить за ціною та якістю.