Топ 5 мотоциклів для сільської місцевості

У сільській місцевості потрібна така машина, яка впевнено йшла б польовою дорогою і лісовою стежкою, не "задихалася" під вагою багажника з чималим вантажем, а то й бокового причепа. Та при цьому не перегрівалася на малій швидкості, заводилася, як то кажуть, з півоберта, їла, що дають (зрозуміло, що менше, то краще!). Одним словом - мрія, а не мотоцикл :)

Задача: мотоцикл для сільської місцевості.
Навіщо: поїздки на пляж, до лісу, на риболовлю, на город, на розкопки тощо з додатковою вагою
Де: нормальний асфальт 10%, решта - розбиті асфальтові та путівці, ґрунтівки, польові/лісові дороги та помірне бездоріжжя

Рішення:

Kawasaki KLX125

Позашляховий мотоцикл із чотиритактним 125-кубовим двигуном із повітряним охолодженням. Міцна сталева рама, легкий, компактний і маневрений. Невеликі колеса, шини та компоненти шасі. Мотоцикл має гармонійні пропорції та стильний зовнішній вигляд. Обладнаний зручною цифровою панеллю зі спідометром, тахометром, лічильником пройденого шляху, індикаторами низького рівня вмісту пального та помилок у системі впорскування.

Yamaha TW200

Його сфера: легкі прогулянки по складному бездоріжжю і поїздки середньої дальності. Рама зроблена зі сталі, за традицією для моделей такого рівня - високоточне лиття, хороші ходові якості і при цьому мінімальна витрата бензину, порівнянна зі скутером. TW 200 добре себе почуває як на снігу, так і на піщаному пляжі, на ґрунті та асфальті. Широка гума допомагає закладати мотоцикл на поворотах.

До речі, неважливо, яку модель ти вибереш - у нас завжди можна знайти все, що тобі потрібно:

Suzuki Van Van

Мотоцикл був адаптований до очікувань сучасного ринку. З нового: чотиритактний двигун, з уприскуванням палива - довговічніший, менш обтяжливий для довкілля, економніший і простіший в обслуговуванні. Коробка передач з 6-ма ступенями, дискові гальма на передньому колесі. Водити такий байк саме задоволення: м'який диван, підвіска і гума з незрівнянним профілем фільтрують нерівності дуже ефективно.

Viper MX200R

Мотоцикл класу "Ендуро" здатний з легкістю прошивати міські затори або без особливих зусиль форсувати важке бездоріжжя. MX200R укомплектований надійним одноциліндровим мотором повітряного охолодження об'ємом 200 куб.см. потужністю 13.4 к.с. Він працює в парі з механічною 5-ступінчастою коробкою передач. Невелика вага мотоцикла, продумана ергономіка і широке кермо забезпечують райдеру максимальний контроль над мотоциклом.

Jawa 350

Легендарна марка продовжує користуватися популярністю. У ньому двотактний двоциліндровий двигун об'ємом 350 куб. см, що має повітряне охолодження. Потужність - 18 к. с., легкість в управлінні та стійкість на високих швидкостях, що, в поєднанні з комфортною підвіскою та зручною посадкою робить цю модель дуже популярною серед байкерів. Тривалі поїздки - легко, комплектація - надійна і довговічна (до речі, на Яву завжди можна знайти будь-які запчастини та комплектуючі).