Що пов'язує Harley-Davidson, Папу Римського і 54.5 тис. дол США?

Привіт!

На зв'язку команда MotoZilla - і як завжди з цікавими новинами :)

То що пов'язує Harley-Davidson, Папу Римського і 54.5 тис. дол США?
Тот факт, що британський аукціонний дім Bonhams "пустив з молотка" унікальний перламутрово-білий Harley-Davidson з автографом Папи Римського Франциска. Сума угоди, як усі вже здогадалися - 54.5 тисяч доларів США - передані на благодійність.

Аукціонний дім Bonhams, який виступив організатором торгів, уточнив, що "Святий Девідсон" або "Унікальний білий" був зроблений у Німеччині на спеціальне замовлення австрійського товариства мотоциклістів "Байкери Ісуса". Томас Дракслер виступив ініціатором, щоб підтримати організацію, яка надає допомогу бездомним і хворим дітям у країнах Африки.

Harley Davidson - потужна модель з об'ємом двигуна в 1570 куб. см. Його родзинка - перламутрово-білий колір і позолочені елементи та деталі.
Мотоцикл доставили з Німеччини до Ватикану. Папі Римському ідея з благодійним аукціоном сподобалася, і понтифік залишив свій автограф на бензобаку.

До речі, 2014 року класичний байк Harley Davidson моделі "Dyna Super Glide", колись подарований нинішньому Папі Римському Франциску, було продано за рекордну суму: 241 500 євро. Це в 16 разів перевищує початкову вартість класичної моделі Harley-Davidson.

Скільки б не коштував байк, але свій - найзолотіший, напевно, навіть платиновий :) Якщо ти хочеш кращого для свого мотоцикла - купуй запчастини та комплектуючі у MotoZilla.