Рота солдатів на одному мотоциклі

Привіт!

На зв'язку MotoZilla - команда любителів їзди з вітерцем на двоколісному транспорті. Одразу запитання: а яка твоя улюблена їзда?
Самостійно, лише ти та байк або удвох із пасажиром?

А тепер уяви: рота солдатів (так-так, рота, ти не помилився) їде на одному мотоциклі. Неймовірно, але факт :)
Військовослужбовці з Індії встановили новий рекорд Гіннеса, прокотившись одночасно ротою з 58 осіб на одному мотоциклі. Зрозуміло, що зі спеціальними пристосуваннями і з дотриманням усіх правил безпеки приватників, але все ж! Це 58 осіб, одночасно їдуть на мотоциклі!

58 осіб з мотоциклетної команди "Торнадо" логістичного корпусу індійських Збройних сил проїхали трохи більше кілометра на мотоциклі Royal Enfield, який зазнав незначної модифікації. Трюк, гідний книги рекордів Гіннеса, продемонстрували на базі Елаханка в місті Бангалор. Команда була одягнена в одязі під тон індійського прапора. Одна людина сіла за кермо, інша встала ззаду, а решта 56 вскочили на планки, які були додані з боків.

Зазначимо, що це не перше шоу від цієї команди. Це вже 20-й рекорд, який поставили учасники мотоциклетної команди "Торнадо". Почали вони ще 1982 року на 9-их Азіатських Іграх у Делі. За 30 років ці сміливці провели понад 1000 шоу як в Індії, так і за кордоном.

До речі, на вулицях у містах і селищах в Індії, двоколісний транспорт - це не розкіш, а необхідність. Він мобільний, легкий, верткий і дуже компактний. Сім'ї з 5-6 осіб, спритно пробираються крізь міські затори - часта ситуація на дорогах.

Якщо твій двоколісний транспорт потребує запчастин, комплектуючих або модифікації, ти завжди знаєш до кого звернутися