Представлено мотоциклетні штани з подушкою безпеки

Нещодавно компанії CX Air Dynamics і Mo'Cycle представили мотоциклетні штани з вбудованими подушками безпеки, покликані підвищити безпеку водія в разі аварії. Ця новина була опублікована на сайті New Atlas. Щоб убезпечити себе ще сильніше - зробіть ТО своєму байку, купіть запчастини на скутер в Україні у нас у каталозі.

 мотоциклетные штаны с встроенными подушками безопасности
Мотоциклетні штани з вбудованими подушками безпеки

Захисні подушки безпеки, інтегровані в мотоциклетне екіпірування, можуть миттєво надуватися, щоб зменшити ймовірність отримання травм при падінні. Вони працюють за рахунок тросів, які з'єднують штани з мотоциклом.

Першою компанією, яка почала виробництво таких штанів, стала CX Air Dynamics. Їхній продукт, CX Easyriders, є водонепроникним комплектом штанів, які можна вдягнути поверх звичайних штанів. У CX Easyriders є гнучка пластина Poron XRD, яка поглинає удари, розміщена на колінах і стегнах. Подушки безпеки вбудовані в область від стегон до нижньої частини гомілки.

Мотоциклетные штаны с встроенными подушками безопасности
Мотоциклетні штани з вбудованими подушками безпеки

Вартість штанів CX Easyriders становить 641 долар. Подушки безпеки можуть спрацювати кілька разів завдяки механізму накачування.

Компанія Mo'Cycle пропонує "більш стильний" варіант мотоциклетних штанів у вигляді джинсів. У них також вбудовані подушки безпеки, які досягають тільки колін, але під ними є кишені з наколінниками.

Мотоциклетные штаны с подушками безопасности
Мотоциклетні штани з подушками безпеки

Цей продукт планують запустити у виробництво вже в березні, їх пропонуватимуть за ціною від 445 доларів за пару. У результаті, такі штани з подушками безпеки можуть стати чудовим вибором для тих, хто шукає додатковий захист на дорозі.