Honda вивела на європейський ринок бюджетний електроскутер

На європейському ринку з'явилася нова модель Honda EM1 e. Легкий електроскутер продаватиметься за ціною від 985 до 1050 євро. Подробиці про нову модель розкрито на офіційному сайті японського бренду.

Мопед Honda EM1
Мопед Honda EM1

Мопед Honda EM1 e є першою електричною моделлю бренду для європейського ринку. У Honda також є інші доступні електроскутери, але вони представлені в країнах Азії та Африки.

Мопед Honda EM1
Мопед Honda EM1
Хочемо нагадати Вам що наш магазин запчастин для скутерів пропонує широкий вибір комплектуючих на безліч популярних моделей у своєму каталозі маючи понад 100 000 товарів.

Новий Honda EM1 e - це компактний двомісний електроскутер зі стриманим дизайном. Його споряджена маса з батареєю становить 95 кг.

Мопед Honda EM1
Мопед Honda EM1

Електроскутер Honda оснащений заднім мотором колесом потужністю 2,3 к.с. (1,7 кВт), максимальна швидкість якого становить 45 км/год. Передній гальмівний пристрій - дисковий, задній - барабанний.

Электроскутер Honda
Електроскутер Honda

Компактна батарея ємністю 29,4 А-год забезпечує запас ходу 48 км. Вона є швидкозамінною і може заряджатися вдома за 6 годин, а її ресурс становить 2500 циклів зарядки-розрядки.

Электроскутер Honda
Електроскутер Honda

Електричний мопед Honda EM1 e пропонується в білому, сірому і чорному кольорах. Устаткування включає світлодіодну оптику, USB-роз'єм, 3,3-літровий відсік для багажу під сидінням і невеликий задній багажник з кріпленнями для сумок і ящиків.

Электроскутер Honda

Електроскутер Honda