Bugatti випускають електромотоцикл майбутнього: модель Bugatti Audacieux

Коли здається, що світ не зміниться, 2020 рік вкотре показує, як ми помиляємося:)

Зовсім недавно дизайнер Анай Кширсагер опублікував рендерні зображення концептуального мотоцикла Bugatti. У проєкті під найменуванням Bugatti Audacieux дизайнер показав, який би міг мати вигляд байк, якби культовий виробник суперкарів перейшов у нішу 2-колісної техніки. Це за фактом мотоцикл майбутнього!

Це дійсно зовсім інший тип мотоцикла. Через свою нестандартність, всі технічні рішення поки що під питанням, але все ж - зрозуміло, які інженерні рішення на нас чекають попереду. Дані зображення - це образ, який, за словами дизайнера, відповідає ідеї Bugatti. Варто відзначити футуристичний дизайн з одномісним жорстким сидінням, без приладової панелі, поворотників і вилки, повністю прибраним в обвіс заднім мотор-колесом, оригінальним кріпленням переднього колеса і світлодіодною світлотехнікою.

Автор не став говорити про те, що в цьому прототипі передбачається електричний силовий агрегат. Але, дивлячись на модель, не ясно, що варіанту для ДВЗ тут і не передбачається.

Анай Кширсагер зазначив, що постарався намагався передати двоколісній техніці всі фірмові риси французьких гіперкарів, однією з яких стала плавна лінія у вигляді підкови.