Brabus представив ексклюзивний мотоцикл

16 лютого 2023 року, знамените німецьке тюнінг-ательє Brabus у партнерстві з KTM представило ексклюзивний спортивний мотоцикл під назвою Brabus KTM 1300 R Edition 23. Цей мотоцикл, більша частина якого виконана з легкого вуглеволокна, був представлений на сайті Carscoops.

Крутой Мотоцикл Brabus
Крутий Мотоцикл Brabus
Обирайте нові запчастини до скутера у нас в каталозі

Новий Brabus KTM 1300 R Edition 23 характеризується як "розкішний голий байк" і оснащений потужним 1301-кубовим V-подібним двоциліндровим двигуном, що розвиває потужність вражаючих 177 кінських сил.

Мотоцикл Brabus
Мотоцикл Brabus

Мотоцикл Brabus KTM 1300 R Edition 23 доступний у двох колірних варіантах - Superblack і Stealth Grey. Обидва варіанти відрізняються використанням вуглецевого волокна в багатьох елементах кузова. Бічна частина маски фари, рама та інші деталі виконані з карбону. Також присутня фірмова смуга Brabus на повітрозабірниках.

Крутой Мотоцикл Brabus
Крутий Мотоцикл Brabus

Мотоцикл Brabus KTM 1300 R Edition 23 оснащений унікальними кованими дисками Monoblock Z, які пофарбовані в Platinum Black - особливий колір. Сидіння мотоцикла має нову оббивку з візерунком Crest від Brabus і обладнане підігрівом для комфортної поїздки в холодну погоду.

Мотоцикл Brabus
Мотоцикл Brabus

Однією з особливостей цієї моделі є технологія напівактивної підвіски WP APEX. Вона дає змогу амортизаторам автоматично регулюватися залежно від режиму їзди. Загалом доступно п'ять режимів: "Комфорт", "Вулиця", "Спорт", "Трек" і "Розширений".

Мотоцикл Brabus
Мотоцикл Brabus

Буде випущено лише 290 екземплярів мотоцикла Brabus KTM 1300 R Edition 23. Ціна на цей ексклюзивний мотоцикл починається від 45 600 доларів. Варто зазначити, що це вже другий мотоцикл, представлений німецьким ательє Brabus, раніше вони виконали тюнінг для мотоцикла Ducati.

Мотоцикл Brabus

Мотоцикл Brabus