Асортимент автомобілів Tesla поповниться електричним квадроциклом

У 2019 році, коли Tesla представила Cybertruck, Ілон Маск "вивів на сцену" електричний квадроцикл Cyberquad, щоб "продемонструвати" вантажопідйомність шасі пікапа. Тоді не було зрозуміло, чи планує Tesla зробити електричний квадроцикл серійним, проте пізніше Маск підтвердив, що це буде опція для покупців Cybertruck.

Cyber quad для вездеходов от Тесла
Cyber quad для всюдиходів від Тесла
Хочемо нагадати, що ви можете придбати запчастини на скутер перебуваючи в Україні в нашому каталозі інтернет-магазину, переходьте і вибирайте комплектуючі

Tesla подала заявку на торговельну марку для використання терміна Cyber quad для "всюдиходів, наземних транспортних засобів, електричних транспортних засобів", однак термін дії цієї торговельної марки закінчився, оскільки компанія не використовувала її в комерційних цілях.

Tesla подала два запити на продовження терміну дії "заявки про використання" торговельної марки, останній з яких, як виявилося, закінчився минулого року.

Нова заявка свідчить про те, що Tesla все ще планує використовувати цю назву і вивести на ринок свій електричний квадроцикл.

Про квадроцикл Cyberquad відомо небагато, коли мова заходить про технічні характеристики та особливості, але очікується, що він добре впишеться в шасі Cybertruck.

Що стосується термінів, поки неясно, коли він з'явиться на ринку разом із Cybertruck.