Американець винайшов мотоцикл, який працює на пиві

Після створення туалету з ракетним двигуном і кавника з реактивним двигуном, американський винахідник зі штату Міннесота, Кай Майклсон, презентував свій останній винахід - мотоцикл, який працює на пиві. Про це повідомляє UPI. Запчастини до скутерів такого типу з чого робляться?)

Мотоцикл который работает на пиве
Мотоцикл який працює на пиві

Замість бензинового двигуна, мотоцикл має 14-галонну бочку з нагрівальною спіраллю, яка нагріває пиво до 300 градусів. Після цього напій перетворюється на перегріту пару у форсунках, які рухають мотоцикл уперед. Майклсон вважає, що мотоцикл може розвивати швидкість до 150 миль на годину (241 км на годину).

Майклсон зазначив, що використання пива як палива було ідеєю через зростання цін на бензин і його особисті переконання. Його син, Бадді, заявив, що мотоцикл можна пристосувати для роботи практично на будь-якому напої, як-от Red Bull або кава "Карібу". Однак Майклсон вирішив використовувати саме пиво.

Після тестів на прямій трасі, батько і син збираються відправити мотоцикл на пенсію і помістити його в домашній музей винаходів Майклсона.