3,6 млн доларів за мотоцикл: який вигляд має найдорожчий байк у світі

Вітаємо!

Поки ми на повну працюємо над тим, щоб у магазині MotoZilla у тебе був найкращий вибір найкращих комплектуючих і запчастин, замислилися - а який мотоцикл вважається найкращим у світі? 100% - найдорожчий, найстильніший і найпотужніший.

Уже кілька років поспіль, межею мрій більшості байкерів залишається легендарний мотоцикл Ecosse Spirit ES1. Творці, на хвилиночку - інженери Формули 1, поєднали в ньому неможливе: крутий і сучасний дизайн, потужне наповнення та ергономічність керування. Ціна така ж потужна - 3,6 млн доларів, і це світовий максимальний максимум!

Така висока ціна цілком з'ясовна:
- по-перше, байк є ексклюзивним творінням, представлений єдиним екземпляром (загалом таких мотоциклів у світі 13 штук);
- по-друге, інженери корегують роботу двигуна і систем управління під індивідуальні особливості замовника.

Дизайн - ну тут без питань! У ньому гармонійна кожна лінія, кожен вигин і елемент. Байк має обтічну форму, завдяки чому його аеродинамічні властивості на висоті. Комплектуючі - з інноваційних матеріалів: посилені титанові сплави та композити. Є два концепти комплектації: перша - з колесами, які призначені для досвідчених гонщиків, друга - у більш спортивному варіанті.

Мотоцикл Ecosse Spirit ES1 оснащений двигуном у 200 кінських сил, розганяється до 400 км/год, але електроніка обмежує максимальний показник до 370 км/год. Байк дуже легкий - всього 120 кг, тут відіграє роль особлива конструкція і застосування сучасних міцних сплавів.
Робота всіх елементів під контролем сучасної електронної системи. Високий рівень безпеки водіння, система датчиків і навіть спеціальні керамічні гальма, забезпечують максимальне задоволення від водіння.

Так... уявляємо які круті відчуття за кермом Ecosse Spirit ES1. Адже розробники подбали і про зручність для байкера: ергономічна форма корпусу допомагає не відчувати втоми.
Хотів би собі такий байк? Чи безумовна любов лише до свого мотоцикла? :)

До речі, ми маємо чимало всього для покращення або ремонту твого двоколісного друга.